Salgó polc rendszert telepítünk a pizzériába

Érdekes ötlettel állt elő a főnököm

A minap furcsa ötlettel állt elő a főnököm: szeretné, ha salgó polcokat telepítenénk a pincébe, a tárolóhelyiségeinkbe. Ez így önmagában nem is lenne olyan hajmeresztő ötlet, ha nem tudnám, hogy amúgy nem egy pizzériában dolgozom. Ki az ördögnek jutna eszébe salgó polcokat telepíteni egy pizzériában? Hát az én drága főnökömnek. Azzal már viccelni sem merek, hogy jó hogy nem indusztriális dekorációként rögtön az étterem részre helyezzük ki a raklapos állványokat, mert a végén még komolyan veszi, aztán nézhetünk. Pláne, hogy gondolom azt is nekem kellene telepítenem. Meg aztán vérszemet kapna, és akkor már rögtön kellene egy a konyhába is. Jó lesz az a salgó polc a pincében is, ahol nincs annyira szem előtt.

Salgó polcot a pizzériába? Végül is, miért ne?

Bár ahogy elkezdtem levadászni a tökéletes salgó polcot, rá kellett jönnöm, hogy nem is mond olyan hülyeséget a főnököm. Internetes kutakodásom során nekem leginkább a http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/ oldal kínálata tetszett meg. Ez az oldal ugyanis nem csak, hogy nagyon jó minőségű salgó polc kínálattal rendelkezik, de a magam fajta laikust is számos praktikus tanáccsal látja el a salgó polcokkal kapcsolatban. Néhány perces böngészés után úgy éreztem, szinte mindent tudok ezekről a polcrendszerekről, és ha a következő percben visszajönne a főnököm, hogy kikérdezzen, akkor is mindenre tudnék válaszolni. Ezt pedig a Rackinglog.hu-nak köszönhetem.

Visszatérve a http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/ linkre, tényleg érdemes virtuálisan fellapoznotok ezt az oldalt. Jól és közérthetően elmagyarázza, hogy eszik-e vagy isszák a raklapos polcrendszereket. Az oldalt böngészve azt is megértettem, miért kattantak be ezek a polcok annyira az én drága főnökömnél. Mert nagyon strapabíróak, hihetetlenül jól terhelhetőek, és rendkívül masszívak. Így talán nem is olyan meglepő,hogy ezek a legnépszerűbb állvány típusok, amelyeket raktárakban használnak. Gyakorlatilag bármit lehet rajtuk tárolni, legyen szó raklapos áruról, ládában, vagy fémketrecben elhelyezett portékáról, ne adj isten tartályos áruról (például a jó öreg vizes ballonjaink is elférhetnének a polcokon).

Ráadásul a polc elemek könnyű szerrel átalakíthatóak attól függően, hogy éppen mit tárolunk rajtuk. Nem csak a polcok magassága, de még a szélességük és a mélységük is lépcsőkben, fokozatokban állítható! Sőt, hogy ennél is tovább menjek, a http://www.rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/ linken azt olvastam, hogy ezek a polcok nem csak beltéren, de kültéren is nagyon jól használhatók. Ha beválnak a polcok, már most tudom, hogy az én drága jó főnököm vérszemet fog kapni, és mindenhová ilyet szeretne majd telepíteni. De akkor már em fogok kétségbe esni: csak fogom magam, és újra felkeresem a Rackinglog kínálatát. Tegyetek így ti is, higgyétek el, nem fogjátok megbánni!