A kedvenc pizzázóm ihletett meg – ma már piacvezetők vagyunk

Nagyon véletlenszerű, hogy milyen helyekről, milyen témákból merítünk olykor ihletet, hogy aztán elinduljon egy olyasmi folyamat, amit el sem terveztünk. Mégis megvált minket!…

Én épp a profilt váltott cégünk logóján gondolkodtam, amikor rájöttem, valami olyasmit szeretnék, mint a kedvenc pizzázómé. Annyira megörültem a felismerésnek, hogy rögtön érdeklődni kezdtem, ki segíthetne nekünk logót és arculatot váltani. Ismerősök, netes ismeretlen javaslattevők és maguk az internetes keresők is a keresobenelso.hu-ra irányítottak. Ezen oldalon belül pedig valami még jobbat is találtam, mint a logótervezés. Ezt: https://keresobenelso.hu/keresooptimalizalas.html.

Pedig a logótervezést sem vetettem el, erről is fogunk beszélni velük, és az oldalon részletesen le is írják, hogyan fog ez zajlani. Ezt szeretettem meg rögtön bennük: az alapos tájékoztatókat és leírásokat. Annyira lelkesen segítenek, hogy ha lenne a környezetemben bárki, aki rendelkezne grafikai, vagy informatikai komoly tudással, a leírásaik alapján saját utat is lehetne járni, de egyrészt ők olcsók és megbízhatók, másrészt erről eszembe jutott még valami… Mitől ilyen biztosak a dolgukban? Hogyhogy ennyire nem titkolóznak és miként lettek ilyen magabiztosan segítőkészekké? Aztán elolvastam azok beszámolóit is, akik az ő oldalukon ajánlják a Keresőben Első szolgáltatásait, mert ők már igénybe vették. Például ezt is tehát: https://keresobenelso.hu/keresooptimalizalas.html.

Sokaknak lépett új szakaszba, egy új, sikeres fázisába a cégük a keresobenelso.hu segítségével. Érdemes tehát árajánlatot kérni tőlük, mert jobban tudják a dolgukat, mint azok, akik csak most kezdenek megismerkedni a SEO-val és egyéb dolgokkal ezen a területen!

A keresőoptimalizálási szolgáltatásuk (ami egy a sok közül, amit kínálnak, de nekem végül ez lett a legfigyelemreméltóbb) a Google szemében segít értékessé tenni a weboldalunkat. Ezáltal előrébb jutunk a keresési listán. Kulcsszavak, témakörök, szolgáltatási- és termékterületek: ha ilyenekre keresnek rá az érdeklődők, a konkurencia előtt találkozhatnak majd a mi weboldalunkkal. Aztán pedig, egy olyan weboldal kell nekünk (ennek része lehet a logónk is – az én szándékom szerint az is lesz), amely oldal ott tartja a vevőket a saját felületén, hogy nézegessenek, majd úgy kérjenek tőlük ajánlatot helyben, pár kattintással, ahogy én kértem magán a keresobenelso.hu-n.

Ez sok összetevős már, bízzuk a szakemberekre, én még mindig azt mondom, hogy az jobb lesz, mint mindent magunknak kitalálunk, de én a kettősség oldaláról tudom ezt megfogni: egyszerre kell alaposnak lennünk, és könnyen átláthatónak. Annyira lényegre törőnek és a fölösleges bonyolításokat mellőzőnek a weboldalon, amennyire ugyanakkor részletesnek is – és ezáltal gondoskodnunk kell róla, hogy mindent, az utolsó fontos pontig felsorolva megtaláljanak nálunk, amit a vásárlás előtt tudniuk kell a veőinknek.

Ennek aztán újabb, sok-sok aspektusa lehet. Például profi szövegírók. De elolvashatunk ezekről mindent tehát a keresobenelso.hu-n. Mert ők megvalósították, amiről én itt csak elmélkedek. Átláthatók, közérthetőek, mégsem vesznek semmit félvállról, hanem ehelyett mindenre kitérnek. Mindent megtudhatunk a weblapjukon, hogy aztán eldönthessünk: belevágunk-e? Én belevágtam! Az első fázisokban óriási sikerrel, és komoly látogatónövekedés-realizálással. Úgyhogy most jöhetnek a nagyobb dolgok: szolgáltatásbővítés és egy még nagyobb arculatmegújítás. Ment, mint a karikacsapás eddig is, úgyhogy nem állunk le!
Innen induljatok szerintem ti is: https://keresobenelso.hu/keresooptimalizalas.html.