Már tudom is honnan rendelek abroncsokat a kocsimra

Elmentem szombat délben a kedvenc pizzériámba, hogy végre egyek egy igazi olasz vékony tésztájú négysajtos pizzát. Foglaltam asztalt, így nem izgultam, hogy mi történik, ha nem lesz helyem, ugyanis nagyon népszerű ez a hely, finoman főznek, jó a kilátás és kedves a személyzet is. Most is nagyon jól éreztem magam, gyors volt a kiszolgálás és istenibb volt, a pizza, mint ahogyan emlékeztem rá. Már éppen befejeztem az ebédem, amikor megpillantottam egy régi jó barátom. Magamhoz invitáltam, hogy meséljen, üljön le, és elkezdtünk beszélgetni.

Éppen szervizben van az autója, mert gumikat cserélnek rajta, és addig eszik egy finom pizzát. Nekem is éppen le kellene cseréltetnem a téli abroncsokat, csak nem tudom hol vegyek jó gumikat. Nos, erre ő tudta a választ, azt tanácsolta, hogy csak és kizárólag a https://gumidiszkont.hu webshopból rendeljem meg őket. Ő már vagy 10 éve mindig tőlük rendeli, és nagyon szereti. A házhoz szállítás rendkívül gyors, akár egy munkanap alatt meg is kapja a vevő, ha még 12 óra előtt adta le a rendelését. Csupán főszezonban kell 4-5 munkanapot számolni a szállításra, mert olyankor aktuális a téli vagy a nyári gumik cseréje, és rengeteg megrendeléssel dolgoznak.

Ugyanakkor személyes átvételre is van lehetőség Miskolcon, bár tőlem Miskolc elég messze van, így inkább a házhoz szállítást fogom választani. Az pedig guminként csupán 1690 Ft. Elmesélte még kedves barátom, hogy ez a cég, már vagy 20 éve a piacon van, tehát amikor ő rendelt először körülbelül 10 éve, akkor is már professzionális volt az oldal és a szolgáltatás. Csak új gumikat forgalmaznak, de azokból több mint 30 ezer féle van a honlapon. Így itt biztosan mindenki meg fogja találni azt, ami a számára, az ő gépjárműjéhez a legmegfelelőbb. A rengeteg gumi különbözik méretben, terhelésben, súlyban, nyomásban, van személyautóra, motorra, terepjáróra és kisteherautóra is számos abroncs.

Továbbá javasolta, hogy mindenképpen nézzem meg a honlapot, mert sok érdekes és hasznos információ és még cikkek is találhatóak rajta. Tudja, hogy szeretem az autókat, és biztosan tetszeni fog nekem az oldal. Kedves, hogy így emlékezett rá, mennyire fontos volt nekem mindig az autóm, és annak a megfelelő állapota, tisztasága, így a gumikra is különös figyelmet fordítok, és hálás vagyok neki, hogy mesélt a Gumidiszkont oldalról.

Amint hazaérek, én magam is meg fogom nézni a https://gumidiszkont.hu oldalt, és ha megtalálom a megfelelő abroncsokat nem kizárt, hogy azonnal meg is fogom rendelni őket. A régi ismerősöm említette, hogy egy nagyon profi szűrő rendszer van az oldalon, így hamar megfogom találni azt a gumit, amire az én kocsimhoz szükségem van. Ugyanakkor biztosan fogok még nézelődni is, mert fiamnak van egy kismotorja és a feleségem autóján is lassan érik egy abroncscsere. Szóval mindenképpen a legjobbkor találkoztunk a pizzériában, hogy ezt a sok hasznos információt megtudhattam.