Nem gáz, ha kifogy a gáz – itt a megoldás!

Előfordult már veletek, hogy tudtátok, hogy valamire emlékeznetek kell, de minél erősebben próbáltatok rájönni mire, annál messzebb kerültetek a megoldástól? Hát nekem ezt a saját pizzázómban sikerült megtapasztalnom…

Tudtam, hogy rendelnem kell majd palackot, mert ki fog fogyni a Pb gáz a sütőkhöz. Fel is írtam magamnak valahova, de természetesen nem emlékeztetőként (soha többet nem csinálok ilyet), így hát mondanom sem kell, hogy az az apró kis fecni elkallódott az irodában. Ebben mondjuk nincs nagy meglepetés… abban viszont igen, hogy így sem volt akkora gáz, hogy nincs gáz, mert csodával határos módon van már olyan szolgáltató, aki gondolom a hozzám hasonló feledékeny és szétszórt emberekre.

Mikor bevillant, hogy megfeledkeztem a Pb gázról, nem sok idő volt már hátra az aznapi nyitásig. Éppen ezért elképesztő sebességgel keresésbe fogtam, hogy ki az aki, ilyen hamar itt tud teremni az utánpótlással. Ekkor bukkantam rá a gazpalackfutar.com oldalra és nem is tétováztam túl sokat, felhívtam őket, hogy legalább elképzelésem legyen, mennyire fog hullani a fejem, hogy nem tudunk főzni az első órákban. Szerencsére olyan megnyugtató választ kaptam, hogy egy szavam sem lehetett. Megrendeltem a palackokat és 2 óra múlva már ott is volt vele a futár, én meg nyugodtan kinyithattam az üzletet. És még sokat se fizettem érte! Szóval nem gáz, ha kifogy a gáz, csak járjatok nyitott szemmel és ott lesz a megoldás az orrotok előtt!