Pizzériában sztoriztunk energetikai tanúsítványokról

Én személy szerint nagy pizzarajongó vagyok, de az a szerencsém, hogy néhanapján a férjem sem veti meg. Ugyanis az egészhez hozzátartozik az a közösségi élmény, ami nélkül nem lenne a pizza olyan, mint amilyen. Ha az ember egyedül eszi meg, az úgy már nem is olyan finom, mintha ugyanezt egy jó társaságban tenné meg. Egy – egy ilyen alkalommal nagyon sokat is szoktunk a férjemmel beszélgetni, ami ráadásul a kapcsolatunknak is jót tesz, viszont sajnos az alakunknak nem annyira. Így igyekszünk odafigyelni arra, hogy ne legyen túl gyakoriak ezek a randiesték, hiszen szeretnénk még egy jó ideig megőrizni a jelenlegi alakunkat. Ha azt mondom, mindenről szoktunk beszélgetni, akkor azt tényleg szó szerint kell érteni, mert szóba jött már a kedvenc színektől kezdve az energetikai tanúsítványig nálunk minden. Ez utóbbi azért, mert a házunkat szerettük volna eladni, hogy vegyünk egy nagyobbat, mert szeretnénk családot alapítani. Viszont a házeladáshoz szükséges az energetikai tanúsítvány is, mint ahogy felvilágosított nemrég egy kedves ismerősünk. Így komolyabban “rá kellett feküdnöm” erre a témára.

Sok – sok keresgélés után szerencsére ráakadtunk a nekünk megfelelő megoldásra a www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ képében. Ez az oldal több szempontból is jobban tetszett nekünk, mint a többi hasonló kaliberű szolgáltatás. Az első és egyik legfontosabb szempont a kényelem volt. Ugyanis itt az egész ügyintézési procedúrát le lehetett folytatni otthonról. Ez mindkettőnknek nagyon fontos szempont volt, ugyanis szem előtt tartjuk, hogy ne töltsünk el sok felesleges időt sorban állással, amikor más hasznos dolgot is csinálhatnánk helyette. Illetve mellette szól az is, hogy a többi hasonló céghez képest a www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ az egész ország területére kiterjedő tevékenységet folytat, ami egyedülálló a maga nemében. Így nem kell amiatt aggódnunk, hogy ennek a cégnek a szolgáltatásait nem fogjuk tudni igénybe venni, ugyanis a legtöbb nagyobb városban működtetnek irodát.

www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/

Az oldalukon található egy részletes leírás arról is, hogy hogyan lehet felvenni velük a kapcsolatot, és végül elérni az energetikai tanúsítvány kiállíttatását. Egészen egyszerűen fel kell hívni az oldalon található telefonszámot vagy visszahívást kell kérni, és máris felvettük a kapcsolatot a cég valamelyik munkatársával. Minden hétköznap reggel 8-tól este 8-ig állnak az ügyfelek rendelkezésére. Látható, hogy ez egy igen hosszú időintervallum, így ebben a tekintetben panaszra nem lehet semmi ok. Azt is olvashatjuk, hogy ha a tanúsítvány kiállíttatása sürgőssé válik valamilyen okból kifolyólag, akkor akár késő este vagy hétvégén is elvégzik a munkát a vállalat alkalmazottai, ami valljuk be, egy páratlan hozzáállás.

Ezután következik a helyszíni felmérés, amikor a cég egyik kollégája ki fog jönni hozzánk helyszínre, és elvégzi a szükséges felméréseket, illetve az adatok felvételét. Fontos megjegyezni, hogy ezért csak akkor fognak díjat felszámolni, ha a lakhelyünk nagyon messze esik a területileg illetékes irodától, egyébként az egész szolgáltatás benne van az alapárban. Ha van rá lehetőség, a felmérés gördülékenységének érdekében készítsük elő az épület helyrajzi számát, így a saját és a felmérést végző szakember dolgát is megkönnyíthetjük. Ha mindez megvan, nem marad más hátra, mint az energetikai tanúsítvány kiállítása, utána pedig maga a házeladás. Mi nagyon meg voltunk elégedve a www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ szolgáltatásával, szívesen ajánlani tudjuk bárkinek, akinek hasonló gondja akadt, mint nekünk.