Csőtörés volt a pizzériában

Reggel nem túl kellemes meglepetés fogadott, amikor kinyitottam a pizzéria ajtaját: állt a víz a pult alatt! A tócsa egyre csak nőtt, így hamar leesett, mitől lehet: csőtörés van!

vízszerelés budapest

SOS megoldásra volt szükség, így egyből nyúltam a telefonért, és pötyögtem befele a “vízszerelés Budapest” kifejezést, és hívtam a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon található telefonszámot. Nem volt ismeretlen a cég számomra, és nem véletlen, hogy őket hívtam. Korábban a kazánomat javították, és igazán profi munkát végeztek. Tudtam, hogy náluk van 24 órás ügyfélszolgálat, és szükség esetén akár 1 óra alatt is kiérhetnek. Tudtam, hogy most aztán kelleni fog a gyorsaság, ezért is választottam őket.

Természetesen rögtön tudták, mi a teendő, és megnyugtattak, hogy úton vannak már. Isteni szerencse, hogy nemcsak Pesten, hanem számos egyéb Pest megyei településen is elérhetőek, szóval a mi, Budapest melletti pizzériánk is beleesik a körzetükbe. A telefonhívás során ötletet is adtak, hogyan tudom addig csökkenteni a további károk kialakulásának esélyét, ami jól jött, mert nekem a kreativitásom egy vödörig terjedt.

Hamar megérkeztek, és neki is láttak a munkának. Tudták, mi a teendő, rutinosan hárították el a csőtörést. Az évek tapaszatala tagadhatatlan.
Azért is szeretem őket hívni, mert garanciát vállalnak a munkájukra. Ez nagy szó manapság, tényleg csak az mer ilyet adni, aki 100%-ig magabiztos és érti a dolgát.

A munkát hamar letudták, és rá is tértünk a kár rendezésének megbeszélésére. Ez is fontos volt, hiszen láttam, hogy rengeteg víz elfolyt, szóval elég borsos vízszámlának nézünk elébe, a további károkról nem is beszélve.
A vizgazfutesszerelo24.hu számláját biztosan elfogadja minden biztosító, szóval nem kellett, hogy emiatt fájjon a fejem. Találkoztam már sajnos olyan szerelővel, aki számára ismeretlen szó volt a számla. Amikor kimondtam, úgy csinált, mintha meg sem hallaná, és elrakta a pénzt, mintha mi sem történt volna.

Ismét remek tapasztalatom volt a vizgazfutesszerelo24.hu csapatával. A vízszerelést Budapesten és környékén másra nem is bíznám!