Mindent egy helyen meg tudtunk venni a pizzériába

Nagy álmunkat váltottuk valóra nemrégiben, amikor megnyitottuk első pizzériánkat. Soha nem dolgoztunk még a vendéglátásban és nagyon sok buktató került az utunkba, de úgy tűnik, hogy sikerrel vettük az akadályokat és ma már büszke pizzéria-tulajdonosok vagyunk. Régi álmunk volt ez, pár éve még Olaszországban beszélgettünk egy pizza mellett arról, hogy mi is szeretnénk egyet nyitni. Az álmok sokáig csak álmok maradtak, azonban egyszer elérkezett a lehetőség, volt egy kis tőkénk, így tehát belevágtunk.

Kezdőként persze nehezen boldogultunk eleinte, azonban szerencsénk volt, mert a párom egyik unokatestvére séfként dolgozik egy budapesti étteremben. Ő javasolta, hogy a pizzériába szükséges eszközöket és berendezéseket az rdealer.hu-n keresztül szerezzük be. Nem is gondoltam volna elsőre, hogy ilyen sok mindenre van szükség a pizzériában, de amikor megnéztük az rdealer.hu kínálatát, nagyon megörültünk, hogy milyen sok hasznos dolog van itt.

Nyilván a hőlégkeveréses sütő beszerzése elengedhetetlen volt, de több más dolgot is itt vettünk meg. Például nagyon sokféle vákuumcsomagoló gép kapható itt, melyek minőségi megoldást kínálnak a vákuumcsomagolásra. Ehhez pedig szükségesek a főzhető vákuumtasakok is, melyeket szintén be lehet szerezni itt, az rdealer.hu webáruházban. A vákuumos technológia egyre inkább elterjedőben van, igazán különleges eredményeket lehet ezzel elérni. Ez számunkra nem volt releváns a pizzériában, azonban az előkészítő gépek között már sok olyat találtunk, amiket beszereztünk, illetve tervezünk beszerezni, ha majd az anyagi lehetőségeink engedik. Nagy beruházás ugyanis egy pizzéria nyitása, és nyilván első körben csak olyan dolgokat vásároltunk meg, melyekre mindenképpen szükségünk volt.

Szóval az rdelaer.hu kínálatában például sajtreszelőt és diódarálót is találunk, ami alkalmas szárított gyümölcsök, kemény és puha sajtok és csokoládé reszelésére is. És itt találtuk meg mi is a tökéletes pizzatészta nyújtó és pizzaprés állványt. Nagyon hasznos szerkezet ez, mert kerekekkel van felszerelve, így könnyen mozgatható, mindenhez igazodik. nagyon gyorsan dolgozik, ami igazán nagy előny. Mint ahogy az is, hogy a pizzákat az általunk meghatározott méretűre nyújtja. Így lesznek ezek a tészták egyformák és egységesek.

A hőlégkeveréses sütő mellett persze sok minden másra is szükség lehet egy pizzériában. Az rdealer.hu kínálatában van még szeletelőgép is, ezek nagyfokú terhelésnek is kitehetők. És bár erre nem volt szükségünk, azért észben tartom, hogy hátha egyszer úgy áll majd a helyzet. Nagyon jó szemezgetni a kínálatból, tényleg olyan gépek is vannak, melyeknek a létezését el sem tudtam korábban képzelni. Például fogalmam sem volt arról, hogy van olyan eszköz, ami koptatja, pucolja a fokhagymát.

Ez egyébként sem tartozik a kedvenc feladataim közé és az interneten itt-ott közzétett fokhagymapucoló videók sem igazán működnek. Szóval ezekkel a gépekkel nagyon sok munkát lehet megtakarítani, nyilván vannak olyan helyzetek, mennyiségek, amikor ennek igen nagy hasznát lehet venni.

Aztán itt vannak a különböző kutterek, melyek többféle munkafolyamathoz is alkalmasak, vágnak, aprítanak, darálnak. Mindent, amit csak el tudunk képzelni. Húsokat, halat, zöldségeket, gyümölcsöt. De ugyanígy fontos volt számunkra is, hogy legyen egy profi botmixerünk, amit szintén az rdealer.hu-n keresztül szereztünk be.

Nagyon sokat gondolkodtunk a hőlégkeveréses sütőn és azon is, hogy melyik lesz a számunkra megfelelő pizzatészta nyújtó prés. Mindegyik tetszett ugyanis, így valóban nehéz volt a választás. Az sem volt kérdés, hogy szükségünk van egy pizzatészta gömbölyítőre, ami gyorsan és egyszerűen formázza meg a pizzatésztát. Egyforma kis gombócokat készít, amit kézi erővel igencsak nehéz lenne kivitelezni. Ezt korábban egy pékségben láttam, vagyis ilyen eszközt. És már akkor elhatároztam, hogy ha nekünk egyszer pizzériánk lesz, akkor mindenképp beruházunk egy ilyenre.

A hőlégkeveréses sütő mellett számos fagyasztó és hűtő eszköz és fagyigép is szerepel az rdealer.hu kínálatában. A fagyik sem maguktól készülnek ugyanis el és ezek a berendezések nagyon sokféle feladatot el tudnak látni. Van, hogy főznek és fagyasztanak is egyben, persze nem egyszerre. A fagyik tárolását is meg tudjuk oldani és a tálalást, tehát a virtineket is be tudjuk szerezni az rdealer.hu-n keresztül. Egyre több fagyizó ismerte fel, hogy milyen népszerűek a jégkásák. Megcsinálni nem nehéz, a színes hűsítő finomságok pedig sok embert, gyereket vonzanak a nagy nyári melegben.

Napestig lehetne sorolni az rdealer.hu kínálatát, hisz találunk itt húsipari gépeket is, hamburger hús készítőt például, de számos más dolog is megtalálható itt, amire a konyhában szükségünk lehet. Nemcsak az előkészítés és az ételkészítés során, hanem mosogatás eszközeit is megtaláljuk.

Pontosan miket? Például mobil kézmosót, papír adagolóval, szappan adagolóval és szemetessel. A higiénia nagyon fontos az étkeztetésben, fontos, hogy ha valaki éttermet nyit, akkor minden ilyen szabálynak is megfeleljen. Ezen kívül sok más mosogatógép, automata berendezés is kapható az rdealer.hu-n. Feketeedény-mosogatók, tányérmosogatógépek és így tovább.

De hogy a hőlégkeveréses sütő témájánál maradjunk, számunkra nagyon fontos volt, hogy ez is jó minőségű legyen. Hogy sok pizzát tudjunk egyszerre sütni, hogy lehetőség legyen a gőzölésre és hogy időzíteni is lehessen a berendezést.

Így nem volt kérdés, hogy a sütőt is az rdealer.hu-n keresztül szerezzük be.

A hőlégkeveréses sütő kínálatban is csupa minőségi terméket találunk, érdemes alaposan megnézni, hogy melyik milyen teljesítményre képes. Az rdealer.hu tehát az a hely, ahol mindent meg tudunk vásárolni, amire csak szükségünk lehet az éttermünkben, pizzériában, vagy akár a fagyizóban, kávézóban.

Nagyon fontos, hogy minőségi termékeket vásároljunk, hosszabb távon így járunk jobban. Hisz kevesebb a meghibásodás esélye, ezek jóval tartósabbak is, mint a kevésbé minőségi társaik. Aki pedig a vendéglátásba kezd, annak érdemes hosszú távon gondolkodnia.

Mi is így tettünk, ezért is vásároltunk be minden szükséges eszközt, berendezést az rdealer.hu-n keresztül. Azóta is nagyon hálás vagyok a párom unokatestvéremnek, hogy megmutatta nekünk ezt a helyzet. Maximálisan meg vagyunk mindennel elégedve és a mindennapjaink is könnyebbek, hisz tudjuk, hogy profi gépekkel vesszük körbe magunkat.

Sok-sok nehézséget kellett nekünk is leküzdeni, mikor megnyitottuk a pizzériát, azonban most már elmondhatom, hogy megéri a munka, a fáradozás. Egyre többen látogatnak el hozzánk, mi pedig végre látjuk, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Ehhez azonban az kell, hogy alaposan gondoljuk át, hogy mit is szeretnénk, tervezzük meg, gondolkodjunk komplexen.

A hőlégkeveréses sütő esetében is alaposan megnéztük, hogy miket is kínál az rdealer.hu, és átgondoltuk, átbeszéltük, hogy melyik is lenne a számunkra legjobb választás.

Amire még nagyon figyelünk, de szerintem ezt nem is igazán kéne megemlíteni, az a minőségi alapanyagok használata. Ezen múlik a siker jó része. Hisz hiába a jó szakács, a jó szakemberek, akik körülvesznek bennünket, ha nem megfelelő minőségűek az alapanyagok, akkor megette a fene az egészet. Ha össze kéne foglalnom, hogy mi a siker titka, akkor talán az, hogy a minőséget tartjuk szem előtt, emellett pedig igen nagy hangsúlyt fektetünk a marketingre is, legfőképp a fiatalokat megszólítva a közösségi médiában.