A vízszerelő hamarabb kiért, mint a pizza a szomszédból

Nemrég költöztünk az új lakásunkba, de azt már a legelején észrevettem, hogy van a lakásunk mellett egy pizzéria. Nagyon megörültem neki, mert a párommal nagyon szeretjük a pizzát és ha ilyen közel van a pizzéria, akkor gondoltam, hogy nagyon hamar ki tudják majd hozni a pizzát, hogyha rendelünk…

Egy szombati délután megbeszéltük a párommal, hogy mi lenne, ha ma pizzát rendelnénk és kipróbálnánk ezt az új, mellettünk lévő pizzériát. Felhívtam a pizzériát és rendeltem egy sonkás-gombás-kukoricás pizzát, mire azt mondták, hogy egy órán belül már hozzák is. Már ekkor is furcsálltam hogy miért egy órán belül hozzák ki, hogyha itt lakunk a pizzéria mellett, de úgy voltam vele, hogy hátha nem telik majd ennyi időbe, és nemsokára kihozzák a pizzánkat.

Amint letettem a telefont szólt nekem a párom, hogy menjek be a fürdőszobába mert elég nagy a baj. Amint bementem, láttam,hogy a víz elkezdte hirtelen elárasztani a fürdőszobánkat. Azonnal elkezdtem egy sos vízszerelő után keresni az interneten, de szerencsére hamar megtaláltam a megfelelő portált, a Vízszerelés.Net oldalát, akik állítólag Budapesten és Pest megyében akár 1 órán belül is kiérnek sürgősségi esetekben. Rögtön hívtam őket, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a telefonban. Megnyugtattak, hogy azonnal indulnak a szerelők, és meg fogják oldani a csőtörés gondját, addig pedig kérték, hogy zárjuk el otthon a vizet.
Ez így is történt, ahogy mondták, és a vízszerelők már fél órával később meg is érkeztek hozzánk. A 30 éve vízszereléssel, csőtöréssel, duguláselhárítással, csatornakamerázással és fűtésszereléssel foglalkozó csapat felmérte a helyzetet és elmondták, hogy ez valószínűleg csőtörés lesz és azt is, hogy a feladatuk a csőtörés megállapítása bontás nélkül. A csőkamerázás módszerével fél méteres pontossággal meg tudták mondani, hogy hol történt a csőtörés. Amikor a csapat végzett a probléma elhárításával, azt mondták nekünk,hogy 0-24-ben bármikor kereshetjük őket, ha valami problémánk lenne. Nagyon elégedettek voltunk a budapesti csapat professzionális munkájával, és bátran, nyugodt szívvel ajánlanám őket az ismerősöknek. Azóta minden rendben van a csövekkel a lakásunkban.

A vízszerelők másfél óra alatt az érkezésen kívül a munkát is befejezték, de a pizza csak ezután érkezett meg. Azonkívül, hogy ennyit kellett várni a szomszédból jövő pizzéria, és nem is volt finom, így a jól működő csövek nagyobb örömet okoztak nekünk, mint a pizza.