A pizza nem gyógyítja a betegségeket, a Prevenció Patika viszont igen!

Megrendeltük barátnőmmel a szokásos péntek esti sonkás-sajtos pizzánkat, majd a várakozás alatt szóba került az, hogy egyre jobban romlik az ekcémám. Saját hülyeségem, hogy nem megyek el bőrgyógyászhoz rendszeresen, holott ez a probléma megkövetelni egy féléves, vagy legalább egy éves vizitet. Ekkor ajánlotta barátnőm figyelmembe a https://prevenciopatika.hu/161-ekcema-atopias-dermatitisz oldalt, ahol megoldást találhatok a problémámra és nem is kell hónapokkal előtte időpontot foglalni a bőrgyógyászhoz. Ezek a gyógyhatású készítmények 100%-ig megbízhatók épp úgy, mint maga a Prevenció Patika.

Ki is néztem magamnak az oldalon egy E vitaminos kendermag olajat, amely a leírása szerint a legjobb egészségjavító értékkel rendelkező ehető olaj. Ez azzal magyarázható, hogy ebben a készítményben optimális arányban találhatók meg az omega-3 és omega-6 zsírsavak, melyek elengedhetetlenek a szervezetünk egészséges működéséhez. Plusz pozitívum az, hogy nincs kábító vagy addiktív hatása, ezzel szemben puhává és élettel telivé tudja varázsolni a száraz bőrt. Na, pont ez kell nekem!

A kendermagolaj a megoldás az ekcémámra! – https://prevenciopatika.hu/161-ekcema-atopias-dermatitisz

Nagyon örülök annak, hogy ráleltem a Prevenció Patikában erre a nagyon szuper kendermag olajra, ugyanis nem csak szuper gyógyhatása van, hanem az íze is remek. Amikor nincs kedvem csak úgy egy kis kanállal bevenni a napi adagot, akkor csak meglocsolom vele a salátámat vagy a rákenem a kenyérre, mint a vajat. A lehetőségek száma végtelen.

A készítmény egyébként nem csak kenderolajat tartalmaz, hanem E vitamint is nagy mennyiségben, mely a zsírban oldódó vitaminok egyike. Az E vitamin nagyon sok vitaminoldatban megtalálható, egyfajta “szépségvitaminként” is emlegetik. Nem csoda, hiszen a megfelelő mennyiségű E vitamin bevitele elengedhetetlen a szép bőrhöz, hajhoz és körmökhöz. Ezt úgy éri el, hogy antioxidáns tulajdonságai révén semlegesíti a szervezetben lévő káros dolgokat. Mindezek mellett egy egészséges vérkeringést és szívműködést is garantál.

Ha megnézzük az összetevőket, ott is látható, hogy semmilyen felesleges adalék nem található a készítményben, főként a hidegen sajtolt kender magolaj van jelen benne. A jótékony hatásokat is felsorolja az oldal, hiszen számtalan élettani hatással rendelkezik, melyről kevesen tudnak. Ilyen az, hogy gyulladáscsökkentő szereppel rendelkezik, illetve táplálja és hidratálj a bőrt. Emellett, mivel egy fogyasztható olajról van szó, a gyomorfekéllyel is felveszi a harcot és szabályozza a vérnyomást is. Ha pedig valami komolyabb bőrbetegséged van,mint például pikkelysömör, annak tüneteit is hatékonyan tudja kezelni.

Miért a Prevenció Patikát válasszam?

Nagyon sok pozitív tényező felhozható a https://prevenciopatika.hu/161-ekcema-atopias-dermatitisz-szel kapcsolatban. Nem csupán a vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok választéka a széles, hanem az egyéb gyógyhatású készítményeké is. A folyamatos kedvezmények még inkább megszépítik az amúgy is nagyon barátságos árakat és a rendelésünket is nagyon hamar kézhez kaphatjuk.

Mire mindent megtárgyaltunk és végigmutogatta nekem ezt a szuper oldalt, meg is érkezett a pizzánk. Még az első szelet előtt azonban leadtam a rendelésemet, hogy még a héten nálam lehessen a rendelésem és megkezdődhessem a bőröm újjászületése. Neked is meleg szívvel ajánlom ezt a nagyon szuper oldalt, nem fogsz bennük csalódni, ezt garantálhatom!