A táskarendező megmentette barátnőmet a káosztól

Ha a havi pizzázásunkról van szó, nem ismerünk lehetetlent a barátnőmmel. Akár süt a nap, akár leszakad az ég, vagy hóvihar van, mi a megbeszélt napon elmegyünk a kedvenc pizzériánkba, és betoljuk a legfinomabb szalámis pizzát. Tudjátok, ez tipikusan az a pizza, aminek a szeletét, mikor felemelitek, akkor a sajt olyan csodálatosan nyúlik rajta. Valószínűleg ez a mozzarellának köszönhető.

Hétvégén is egy ilyen kiruccanáson voltunk barátnőmmel, amikor láttam, hogy nagyon keres valamit a táskájában, és mindezt úgy tette, hogy végig morgott az orra alatt. Megkérdeztem tőle, hogy mi a baj, tudok-e valamit segíteni. Aztán csak legyintett, hogy a nagy táskában nem talál meg soha semmit, mert nincs benne elegendő zseb, így mindent csak beleborít a táskába, ami nagyon megnehezíti a dolgát, mikor keresni akar valamit.

Egyből megcsillant a szemem, és már ki is találtam, hogy mit fog kapni a névnapjára. Ezt a problémát ugyanis nagyon könnyen lehet orvosolni egy táskarendezővel. A táskarendező célja pont az, hogy könnyen lehessen a táskába elpakolni, illetve amikor szükség van valamire a táskából, akkor könnyen, egyszerűen és gyorsan meg lehessen találni akár útközben is, amit keresünk.

Nem is tétováztam sokáig, felmentem a kedvenc táska webáruházam oldalára, az annataska.hu-ra, ahol a kézitáskák, táskák, válltáskák, hátitáskák, borítéktáskák, neszesszerek, pénztárcák, színháztáskák, övtáskák és oldaltáskák mellett táskarendezőt is lehet kapni.

Egy ilyen táskarendező néhány ezer forintba kerül csupán, tehát nem valami nagy költségről van szó, ellenben igazán praktikus tud lenni, hiszen akár megváltoztathatja teljesen az életünket, illetve ebben az esetben a barátnőm életét. Külön lehet pakolni a zsebkendőtől a sminkes cuccokat, a telefonnak is lehet saját rekesze, és lényegében bármit bármilyen kombinációban elpakolhatunk, ahogy nekünk a legpraktikusabb.

Ami nagy kedvencem ebben az oldalban, az a hűségprogramon belül a pontgyűjtés. Minden vásárlás után, legyen az nagyobb vagy kisebb kiadás, a vásárlás után pontok járnak, amiket a rendszer elszámol és a fiókban is nyomon lehet követni. Ez általában a termék árának a három vagy öt százaléka, amit pedig egy későbbi vásárlás során be lehet váltani.

Mivel én már korábban vásároltam tőlük, így első körben beléptem a fiókomba a Belépés linkre kattintva. Egyébként nem kötelező regisztrálni, vásárolni akkor is lehet, ha nincs profilja valakinek, ekkor, ha a későbbiekben sem akar profilt, egyszerűen a regisztráció nélküli vásárlást kell választani. Fontos, hogy ebben az esetben nem tudunk részt venni a hűségprogramban, mivel így a rendszer nem tudja eltárolni a pontokat. A regisztráció egyébként pár pillanatig tart, én azt gondolom, hogy ennyit érdemes rászánni, nem csak a pontok miatt, hiszen később így még könnyebb lesz a rendelés, nem kell minden lépésen végig menni.

A táskarendező egyébként nagy sikert aratott, egyből elkérte barátnőm a weboldal címét, hirtelen kedve támadt a táska kínálatát bővíteni. Ilyen ez, h egy termék lenyűgözi az ember lányát.