Penny akciós pizzája a karanténban

A karantén idején sokan pékek és szakácsok lettünk, sokan vásároltunk több kilónyi lisztet, több liter tejet és élesztőt (már akinek jutott). Én nem tartoztam ebbe a csoportba, semmiből nem halmoztunk fel nagy mennyiségeket itthon, viszont a munkahelyem bezárása miatt én is a négy fal közé kényszerültem körülbelül 2 hónapra. Egy főzős youtube videót néztünk a férjemmel, ahol éppen pizzát sütöttek, innen jött az ötlet, hogy na ezt én is kipróbálom, van időm rá, tesztelgetek.

Fel is lapoztam az akcioleso.hu oldalát, hogy honnan tudnám beszerezni a megfelelő alapanyagokat a legjobb áron. Az online szórólapok közt a penny akciós újság volt az, ami felkeltette az érdeklődésemet. Két féle pizza volt tervben, így alaposan kigondoltam mik lesznek a feltétek és ez alapján keresgéltem a penny újságában. Összeválogattam sajtokat, pizzaszószt, sonkát, szalámit és zöldségeket. Szeretek előre elkészített listával menni, így nyugodtan át tudom gondolni itthon, hogy mire van szükségem, kevesebb dolog marad le és az árakat is jobban be tudom határolni.

Az akciólesőn több üzlet szórólapja megtalálható online formában. Szeretem ezt a platformot, mert én még az a típus vagyok, aki élvezi az újságok nézegetését, de fizikai formában már nem viszem magammal, itthon sem szeretem rakosgatni, ezért a netes forma nagyon megtetszett. Ezzel az oldallal tudom lapozni online bármelyik újságot, meg tudom nézni mikortól érvényesek a kedvezmények, ugyanis az újságok aktualitása is jól láthatóan fel van tüntetve a honlapon. Ezen kívül korábbi magazinokat is fel lehet lapozni, ha valami érdekel, hátha kapható még az üzletekben. A penny akciós újságán kívül, akciós termékek is szűrhetőek az oldalon, ezzel még könnyebben lehet böngészni a boltok termékei között és összeszedni mire van szükségünk, ezzel is gyorsítva a bevásárlást.

Az akcióleső oldalán leírást is találhatsz az egyes boltokról, milyen termékeket árusítanak, mik a fő specifikációik. Ezen kívül ha regisztrálsz, akkor kedvenc boltjaid újságjait elmentheted, hogy legközelebb még gyorsabban megtalálhasd őket, illetve a hírekben aktuális nyereményjátékokról, pontgyűjtésekről és az üzletekkel kapcsolatos hasznos információkról is olvashatsz.