Pizzás póló a nagy szakácsnak

Az egyik barátom már gyerekkorától kezdve tudta, hogy szakács szeretne lenni. Már a homokozóban is folyton főzte a homokból, falevelekből, kavicsokból és ágakból készült ételeket, amiket persze mindenki jóízűen “elfogyasztott”. Ezt az álmát egészen 18 éves koráig őrizgette, amikor is belevágott. Azóta dolgozott óceánjárón is, mint szakács, sőt egy nagykövetségen is ő felelt az ételekért. Az új szenvedélye a pizza sütést, és nem is ismerek senkit, aki olyan jól tudná elkészíteni, mint ő. Pár hét múlva születésnapja lesz és tőlem egy pólót fog kapni.

A póló nyomtatást választottam, a bolti pólók helyett, mert ezek nem tömeggyártmányok. A lolmarkt.hu-ról korábban sok jót hallottam egy ismerősömtől, így őket fogom felkeresni, és tőlük rendelem majd meg a pólót is.

A póló nyomtatás náluk kétféle technikával történhet: az egyik a digitális nyomtatás, ami a nevéből is adódóan egy újabb technika, míg a másik a szitanyomás, ami pedig egy régebbi dolog, de mindkettő esetében a végeredmény ugyanolyan tartós.

De persze ehhez oda is kell figyelni arra, hogy hogyan mossuk az ilyen pólókat: mosógépes mosásnál kímélő módot kell használni, és nagyon fontos, hogy kifordítva tegyük be a gépbe. Vasalni nem igazán célszerű, de ha sütőpapírt teszünk a mintára, és úgy vasaljuk ki – természetesen nem a legmagasabb hőfokon -, akkor nem fogja kár érni a mintát.

Az említett cégnek van egy webshopja, amin keresztül meg lehet rendelni a pólókat, de van lehetőség arra is, hogy a póló nyomtatás egyedi minták szerint történjen. Vagyis, ha a kínálatukban nincs olyan minta, ami megfelelő lenne, akkor sincs semmi baj, mert a saját egyedi igények alapján is tudnak tervezni, ha kell, és azt rányomtatni a pólóra.

Ez pedig nem kerül semmivel sem többe, mintha a meglévő, kész minták közül választanánk, ugyanúgy 3500-4500 forint közötti összeggel kell számolni, ezen belül pedig az ár attól függ, hogy mekkora az adott minta.

Egyébként én is ezt a megoldást fogom választani, mert nem találtam pizzához kapcsolódó ábrát, de sebaj, mert így még egyedibb lesz.