Gyors és megbízható szolgáltatások – mert ezeket mindenki szereti

Gondolkodtatok már azon, hogy mitől igazán jó egy pizzéria? Miközben most pont a frissen rendelt magyaros pizzámat csipegetem, azon gondolkodtam, hogy miért is örültem én ennek ennyire. Egyrészt persze azért, mert nagyon finom és nagyon szeretem a pizzát, másrészt meg talán azért, mert 30 perc alatt itt volt és ezt a minőségű szolgáltatás eddig mindig sikerült tartaniuk.

Az élet bármelyik területéről legyen szó, kb. ez az a megbízhatóság, amit elvárok, vagy amit alapvetőnek tartok ahhoz, hogy egy vállalkozás jól működjön és szívesen válasszam az ő tevékenységüket a pénzem költésére.

A Rackforest pontosan ilyen cég, ahol amit megígérnek, azt meg is tartják. Egy IT cégről van szó, akik mindenféle szerverrel kapcsolatos szolgáltatásokkal, tárhellyel, felhővel és még jó néhány hasonló tevékenységi körrel foglalkoznak, rendelkeznek. Számomra az érdemi szolgáltatásuk a szerver bérlés volt, amiről itt érthető el több információ: https://rackforest.com/szolgaltatasok/szerver-berles/. A cégnél, ahol dolgozom megbíztak, hogy keressek olyan szolgáltatókat, akik foglalkoznak szerver bérléssel, nyilván a bérbeadói oldalról. Bármilyen úton indultam el, végül mindig hozzájuk lyukadtam ki, úgyhogy hamar fel is vettem velük a kapcsolatot és elintéztük ügyes-bajos dolgainkat. Szerverre is volt szükségünk, illetve akkor már a tárhely kérdése szóba jött, de azzal kapcsolatban egyelőre nem léptünk érdemben semerre. Nekünk is azért kellett, mert a 3 laptopos egy picike irodás időszakból kinőttünk és kell egy stabil bázis, ahonnan minden futtatható zökkenőmentesen és stabilan. Ezért hát mondanom sem kell, hogy nagyon jó, hogy van olyan cég, aki/ami szerver szobák üzemeltetésével foglalkozik.

Egyébként egy ilyen szoba nagyon érdekesen néz ki, úgynevezett rack szekrényekbe vannak bepakolva ezek a nagyon-nagy teljesítményű számítógépek és nagyon jól le van hűtve minden, nehogy túlmelegedjenek és valami tönkre menjen. Mindenképpen kell lenni a helyen egy dízel aggregátornak is, ami biztosítja az áramot arra az esetre, hogyha hosszabb áramszünet lenne, hiszen a rendszer akkor sem omolhat össze.

Ennyit a gyors és megbízható szolgáltatásokról – nincs mit rajta tovább rágni, hiszen mindenkinek ez kell.