Nem csak a pizzát érdemes házhoz rendelni

Ha nincs kedvünk főzni, mindig pizzát rendelünk. Ez a legegyszerűbb megoldás, hiszen mindenki szereti a családban, viszonylag gyorsan ideér és mosogatni se kell utána. Az utóbbi időben különösen jól jött ez a megoldás, hiszen én és a férjem is annyira elhavazódtunk a munkával, hogy semmi energiánk nem marad a házimunkára. A legutóbbi pizzarendelésünkkor a férjem felvetette, milyen jó lenne minden mást is online intézni, csak pár gombnyomás, és meg lenne oldva minden. Ez a beszélgetés odáig fajult, hogy ma már a bevásárlást is online intézzük. Csak az élelmiszereket vesszük meg a közeli piacon, de a tisztálkodószereket, a pelenkát a gyerekeknek, a kozmetikai cikkeket és a legtöbb háztartási cikket a www.lord.shop.hu oldalról rendeljük, azaz a Lord Shop webáruházából. Ez a cég ugyanis elsősorban gyermekholmikat, tisztálkodási, egészségügyi és szépségápolási termékeket forgalmaz, mind import, mind export formájában, már 1995 óta. Nem csak áruházként, de beszállítóként is működnek, sok hipermarketnek biztosítanak importárukat a lehető legkedvezőbb ár-érték arányban, hiszen direkt a legjobb gyártóktól vásárolnak, és megfizethető, az áruházakhoz képest sokszor még kedvezőbb áron is kínálják a termékeket a webshopon.

Mikor először rendeltünk tőlük nem gondoltam volna, hogy minden ilyen könnyen megy majd. Mivel a rendelést sikerült délelőtt leadni, a csomagunk már másnap megérkezett, hála a túrajáratos megoldásnak, ami azt jelenti, hogy a cég futárai előre kitűzött időpontban viszik a csomagokat különböző településekre. Mivel ezáltal a rendelésünk nem megy több futárcégen is keresztül, jóval olcsóbb is volt így a szállítás, mint máskor, ha online rendeltünk valamit.

Azt olvastuk az oldalon, hogy készséges ügyfélszolgálat várja a vásárlók kérdéseit, de meglepődtünk, hogy még maguk a kiszállítók is mennyire képben voltak a termékekkel, és minden kérdésünkre választ kaptunk.

Igazából nagyon jó ötlet volt a férjemtől, hogy ezentúl online intézzük a bevásárlást, hiszen így rengeteg időt megspóroltunk és hála a www.lord.shop.hu gyors szállításának, minden termék megérkezett, mielőtt még kifogytunk volna belőle.