Uncategorized

Mindenki imádja nálunk a pizzát

A családban mindenki imádja a pizzát, én képes lennék simán kétnaponta azt enni. Mindegyik fajtát szeretem, kivéve a csípőset, azt semmilyen kajában nem szeretem. Anyukám és a párom is nagyon jó házi pizzát tud készíteni, néha egy vasárnapi ebédhez anyukám azt szokott csinálni, ha összeülünk.

Van egy nagyon jó pizzázó hozzánk közel, gyakran járunk oda. Oda már szinte minden barátomat elvittem, a szüleimmel is szoktunk járni, nagyon finom az összes ételük. Ez egy olasz étterem, olasz tulajdonossal, van egy olasz és egy magyar szakácsuk is, sőt, van egy félig olasz pincérnő is. Nincs olyan, amire azt tudná mondani bárki, hogy nem jó. Nagyon kedves és kellemes ott a hangulat, csoda szép, olasz berendezéssel, az ember úgy érzi magát, mintha tényleg Olaszországban lenne. Az étel csodálatos, pontosan ilyen tökéletes pizzát ettem akkor is, akárhányszor Olaszországban jártam.

Én is próbálkoztam már a házi pizza készítéssel, de valahogy nekem nem jön össze. Megég a pizza széle, kemény és vastag lesz a tészta, amit aztán rágni is nehéz. Úgyhogy én inkább meghagyom ezt a profiknak, én maradok a pizza evésénél.

Több olasz étterem van a városban, gondolom, ezzel senkinek nem mondok újat, de ugyanúgy, mint a többinél, itt is nagyon különbözőek az éttermek. Hiába sokszor a puccos kinézet, a több oldalas étlap, ha közben a kiszolgálás pocsék, az étel meg ehetetlen, és ezért ráadásul még jó sokat is kell fizetni.

Mi szeretünk étterembe járni, úgyhogy az évek alatt kitapasztaltuk, hogy mely éttermekbe érdemes ellátogatni. Legyen az olasz, indiai, ázsiai, magyar, bármilyen.

Mindenki imádja nálunk a pizzát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva